FÖRETAGSANPASSAD UTBILDNING

NÄR NI ÄR FLERA SOM HAR BEHOV AV KOMPETENSUTVECKLING ÄR FÖRETAGSANPASSAD UTBILDNING ETT SMART VAL

En företagsanpassad utbildning kan genomföras på plats hos er, i en lokal anordnad av oss eller online via datorn - ni väljer!

Fördelar med anpassad utbildning:

  • Kostnadseffektivt - undvik resor och övernattningar för medarbetarna
  • Anpassat innehåll efter er verksamhet
  • Kunskapen får snabb spridning i organisationen
  • Möjlighet att prata med kursledaren om innehåll och upplägg, utan krav på beställning
  • Alla får samma information och samma förutsättningar att omsätta kunskapen i praktiken
Utbildningen var bra och kändes verkligen skräddarsydd för oss. Mycket matnyttigt, tänkvärt och användbart i vårt jobb. Proffsigt och det framgick tydligt att Christer var genuint intresserad av ämnet, bjöd på sig själv och var påläst om vad just vi håller på med. Bra pedagogik och omväxlande med övningar för oss deltagare. (Kundbemötande)
Våra kurser inom

FÖRETAGSANPASSAD UTBILDNING

Digital utbildning
Anpassad online-utbildning

Vi har flera lärarledda online-utbildningar som vi anpassar efter era behov. Ni kopplas upp mot läraren via t ex Teams eller Zoom och får en effektiv och interaktiv utbildning i ledarskap, hantering av besvärliga kunder, använda Teams, Excel/Word/Project m fl. Enkelt och snabbt - direkt i era datorer!

Intern utbildning
Anpassad utbildning hos er

Vi kommer gärna till er och håller kurs! Ni kan antingen plocka hem en av våra öppna kurser precis som den är, eller anpassa den efter era behov. Ni kan även välja ett ämne som vi inte har i vårt öppna utbud. Vi har ett stort nätverk av kursledare, och kan erbjuda allt från ledarskap till presentationsteknik.

Hyra lokal
Nyhet
Hyr vår egen fina lokal

Från och med september kan ni hyra vår egen kurslokal! Toppen om ni är ett mindre sällskap på ca 8-10 personer. Fullt konferensutrustad, fräsch och hemtrevlig. Mejla till oss för en offert.