EKONOMI & LÖN

EKONOMIKURSER OCH KURSER I LÖNEHANTERING SOM HÅLLER DIG UP-TO-DATE

Kontinuerlig utbildning inom ekonomi och lön är mycket viktigt för att du ska vara uppdaterad med nya lagar och regler och hålla dig informerad om praxis och metoder.

Välkommen till våra ekonomikurser och lönekurser och få senaste nytt!

Bra grundkurs som gett lite mer förståelse för vad jag gör. Engagerad föreläsare som var öppen för alla frågor.
Våra kurser inom

EKONOMI & LÖN

Bokföringskurs
Bokföringskurs - grunder

Det här är kursen för dig som vill lära dig grundläggande praktisk bokföring, så att du kan ta hand om bokföringen i företaget. Du lär dig bokföring vid bl a försäljning, inköp och personalkostnader och om moms, skattekonto och skattedeklaration.

  • Stockholm 18 - 19 maj 2021
Bokslutskurs
Bokslutsarbete och deklaration

Kursen ger dig allt du behöver för att självständigt planera, genomföra och upprätta bokslut, årsredovisning och deklaration för ett företag. Du lär dig bl a vilka lagar och regler som gäller, bokföringens samband med den ekonomiska redovisningen, vad en årsredovisning ska innehålla och hur du arbetar med deklarationen.

  • Stockholm 9 - 10 dec 2020
Ekonomi för icke ekonomer
Ekonomi för icke ekonomer

Lär dig tolka och analysera ekonomisk information och få förståelse för de ekonomiska sambanden. Kursen är för dig som behöver kunskap om grundläggande företagsekonomiska begrepp, förståelse för resultatrapporter, bokslut, nyckeltal mm.

  • Stockholm 25 - 26 nov 2020
  • Stockholm 10 - 11 mar 2021
  • Stockholm 26 - 27 maj 2021
Lönedagarna

Välkommen till 2 dagar med uppdateringar och nyheter inom löneadministration och andra användbara ämnen för dig som arbetar med löner! I år med det senaste inom löneberäkning, praktiskt om Office-programmen och sist men inte minst föreläser Elaine Eksvärd om att hantera härskartekniker via retorik! Validerad av SRF.

  • Stockholm 26 - 27 nov 2020
Stiftelser
Stiftelsekurs

Det senaste inom civilrätt, redovisning och skatteregler för stiftelser. Kursen ger dig viktig kunskap om stiftelse- och förvaltningsformer, stiftelseförordnande, registrering och tillsyn av stiftelser. Du får även en genomgång av grundläggande skatteregler för stiftelser.

  • Stockholm 19 nov 2020